Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Top
g

About Vivian Roussou

Το κατάστημα καλλυντικών και ειδών αισθητικής Vivian Roussou ιδρύθηκε το 2014 στο Νέο Ηράκλειο.

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών συμβουλών, προϊόντων και υπηρεσιών για την ανδρική και γυναικεία περιποίηση.

Κεντρικοί άξονές μας είναι το Μακιγιάζ και η Περιποίηση Προσώπου, Σώματος, Μαλλιών και Άκρων. Μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των προϊόντων ομορφιάς πραγματοποιήθηκε το όνειρό μας να δημιουργήσουμε και το ηλεκτρονικό κατάστημα vivianroussou.gr με στόχο να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις συμβουλές μας σε μεγαλύτερο κοινό και στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα προερχόμενα από συνεργασίες με τα καλύτερα ελληνικά και διεθνή brands της αγοράς στον τομέα των cosmetics.

Από τις αρχές του 2021 καλωσορίσαμε στο φυσικό και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μία ακόμη δραστηριότητα: τη στήλη Είδη Σπιτιού!
Έτσι, παράλληλα με τα προϊόντα προσωπικής σας φροντίδας, μπορείτε να αγοράσετε στον ίδιο χώρο και σε εξαιρετικές τιμές όλα τα απορρυπαντικά-μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά-χαρτικά-οικιακά είδη και εργαλεία καθαρισμού.

Η αρχή που ακολουθούμε πιστά σε όλες τις υπηρεσίας μας είναι το πάθος για την ομορφιά και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Ηθικές μας αξίες ο σεβασμός, η υπευθυνότητα και ο ενθουσιασμός για αυτό που κάνουμε!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 45€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Πληρώστε με ασφάλεια

EΠΙΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@vivianroussou.gr 2102824569 - 2114187770

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 21:00 & Σάββατο: 09.00-17.00